Turen er medlemmer og andre seniorer

Torsdag 8. december

 Afgang:

  • Havdrup station kl. 08.20
  • Solrød station kl. 08.35.
  • Jersie, Parkvej ved postkassen kl. 08.50
  •  Forventet hjemkomst  ca. kl. 22

Køb din billet på ssk.nemtilmeld.dk

Turens pris Kr. 595

Bus til Rostock, Færge, morgenkaffe, frokostbuffet og middagsbuffet med drikkevare ad libitum . Opsamling 3 steder.

Har du spørgsmål ring til Sonja 2221 1403

Solrød Senior Klub inviterer medlemmer og andre som har lyst til at opleve et fortryllende Rostock ved juletid. Her kan du shoppe til tyske priser – samtidig med, at du hygger dig på Nordeuropas største julemarked.

I det hyggeligt skær fra julelysene stråler Rostock julemarked med omkring 300 boder på Neuer Markt i hjertet af Rostocks historiske indre by. Oplev det fine pariserhjul, kunsthåndværkerne, karakteristiske specialiteter som røgede pølser, friskrøgede fisk og et glas varm Glühwein, og mærk hvordan du bliver tryllebundet af duften af honningkager, brændte mandler og klejner.

Turen er tilrettelagt, så vi kan nå at se julemarkedet med tændt lys. Vi tager færgen kl. 11 fra Gedser og retur kl. 18. Efter opsamling morgenkaffe i bussen.

Når vi kommer om bord i Gedser, så står den store frokostbuffet parat. Nyd det store udvalg af klassiske kolde og varme retter, frisk frugt og små desserter og kage med øl, vin, sodavand, kaffe eller te. På hjemturen den store middagsbuffet også ad libitum.